Informacije

+381 13 832-900

Tehničke usluge – auto servis

Delatnosti koje obavlja auto servis Stup Vršac

Tehnički pregled vozila

zakonska obaveza svakog vlasnika vozila, prethodi i preduslov je za registraciju vozila. Na svakom vozilu koje učestvuje u saobraćaju, tehnički pregled mora biti obavljen jednom godišnje pred registraciju.

Baždarenje tahografa

obaveza je svakog vozača i obavlja se jednom godišnje, a podrazumeva: proveru rada tahografa, proveru satnog mehanizma, određivanje koeficijenta vozila, usklađivanje koeficijenta vozila i konstante tahografa, spoljašnji pregled, identifikaciju tahografa itd…

Dijagnostika za autobuse i kamione

današnja vozila opremljena su računarima koji prate rad vozila i javljaju kada nešto nije u redu. STUP Vršac vrši preciznu dijagnostiku svih problema u vozilima i naš stručni tim vraća vozilo u ispravno stanje.

Registracija vozila

zahteva da izdvojite svoje vreme, a STUP Vršac vam omogućava da na najbrži i najjednostavniji način, a pritom na jednom mestu, bez odlaska u MUP, kompletno registrujete vaše vozilo i podignete registracionu nalepnicu i time uštedite dosta vremena i novca.

Auto radovi

auto mehaničarski, auto električarski, autolimarski i vulkanizerski radovi. Sve što je potrebno vašem automobilu na jednom mestu – u Vojvode Stepe Stepanovića 9, Vršac.

Montaža i demontaža guma (za komercijalna vozila)

postavljanje gume na felnu, odnosno njeno skidanje, su vulkanizerske operacije koje se moraju raditi veoma pažljivo kako ne bi došlo do oštećenja guma. Višedecenijsko iskustvo naših zaposlenih su garancija kvaliteta i brzine u pružanju ove vrsta vulkanizerskih usluga.

Centriranje trapa

U okviru servisa STUP Vršac radimo centriranje trapa na komercijalnim i putničkim vozilima najsavremenijim uređajem nemačke marke Beissbarth. Uz pomoć 8 preciznih digitalnih kamera podešavaju se uglovi točkova tako da budu normalni na podlogu i međusobno paralelni.

Radno vreme našeg auto servisa

Servisna radionica:

  • radnim danima od 06 do 20 časova,
  • vikendom od 06 do 18 časova.

Tehnički pregled:

  • radnim danima od 06 do 16 časova,
  • subotom od 07 do 13 časova

Radionica za tahografe:

  • radnim danima od 07 do 15 časova

Kontaktirajte autoservis Stup Vršac

Broj telefona za zakazivanje:
Scroll to Top