Informacije

+381 13 832-900

Red vožnje autobusa

Red vožnje sadrži podatke, kako o međumesnom i prigradskim polascima, tako i o gradskom prevozu u Vršcu, a način njegovog korišćenja je vrlo jednostavan.

U redu vožnje STUP-a “VRŠAC” a.d. naši dragi putnici mogu saznati informacije o dolascima i odlascima autobusa i obavljanju prevoza na određenoj relaciji.

Kako koristiti Red vožnje

Sve što je potrebno da uradite jeste da u padajućem meniju najpre izaberete mesto polaska/prolaska, a zatim i mesto dolaska/prolaska i kliknete na opciju „Prikaži polaske“. U novootvorenom prozoru pojaviće se informacije o tačnom vremenu polazaka autobusa u danu. NAPOMENA: Ukoliko državni ili verski praznik („Božić“, „Sretenje“, „Prvi Maj“, „Dan primirja u prvom svetskom ratu“ ) pada na radni dan, a režim rada polazaka je kao nedeljom (pratiti naša obaveštenja o promenama u redu vožnje), onda se red vožnje za dati praznik dobija kada se odabere nedelja kao dan, bez obzira o kom se datumu radi.

Red vožnje gradskog prevoza

Pored informacija o međumesnom i prigradskom saobraćaju, ovde možete pronaći i red vožnje gradskog prevoza u Vršcu koji sadrži sledeće podatke: 

  • vreme polaska i dolaska autobusa na stanicu/stajalište
  • tačan naziv autobuskih stajališta,
  • udaljenost stanica prosečno u minutima
  • kao i režim obavljanja prevoza radnim danima, vikendom, u vreme praznika, za vreme školske nastave…
Scroll to Top