Informacije

+381 13 832-900

Dijagnostika vozila – kamiona i autobusa

Dijagnostiku vozila zakažite na broj telefona

Šta je dijagnostika vozila?

Dijagnostika vozila podrazumevqa kompjutersko uočavanje kvara na vozilima i način provere stanja u kojem se nalaze, pre svega zahvaljujuću elektronici koju danas poseduje većina vozila.

Zbog čega je dijagnostika kamiona i autobusa neophodna?

Današnja vozila opremljena su računarima koji prate rad vozila i javljaju kada nešto nije u redu. Precizni aparati pomoću kojih se obavlja dijagnostika omogućavaju otkrivanje svih problema u vozilima i njihovo brzo vraćanje u ispravno stanje!

Kako se radi dijagnostika vozila?

Dijagnostika vozila obavlja se tako što se dijagnostički aparat preko bluetooth-a ili OBD priključka poveže sa vozilom i vrši se očitavanje grešaka i različitih parametara.

Kada i koliko često je potrebno obavljati dijagnostiku za kamione i autobuse?

Dijagnostiku vozila potrebno je obaviti onda kada vozilo ukaže na problem. Tada je NEOPHODNO izvršiti ispitivanje.

Koliko traje dijagnostika vozila?

Vreme trajanja dijagnostike vozila nije striktno određeno već zavisi od cilja dijagnostike i onoga što se na vozilu radi, odnosno, da li se samo očitavaju greške (za to je potrebno najviše do pola sata) ili se pak, radi parametrisanje.

Do sat vremena je maksimalno vreme potrebno da dijagnostički aparat bude povezan sa vozilom, a važnoje  napomenuti da nije potrebno da tokom dijagnostike budu prisutni ni vozač, kao ni vlasnik vozila.

Ko obavlja dijagnostiku?

U servisu STUP Vršac dijagnostiku vozila obavljaju stručni i obučeni majstori sa višegodišnjim iskustvom i znanjem.

Kojim uređajima se vrši dijagnostika vozila u Stup Vršac AD?

U servisu STUP-a Vršac više od 10 godina u radu koristimo univerzalnu dijagnostiku za komercijalni program renomiranog proizvodjača TEXA Italija. TEXA je globalni lider u projektovanju, razvoju i proizvodnji multifunkcionalnih dijagnostičkih uređaja. Ne postoji komercijalno vozilo koje nije obuhvaćeno ovim dijagnostičkim uređajem.

STUP Vršac vrši preciznu dijagnostiku svih problema u vozilima i naš stručni tim vraća vozilo u ispravno i vozno stanje!

Scroll to Top